El Vilanova no aconsegueix sumar punts a fora

Sant Llorenç-Sant Feliu 31 -C.E.Vilanova-Cusal A 25
16-12 a la primera part

CEVG., Martí, Joaquin; Ivan (1), Franc, Kuti (1), Julio (6), Kike (4), Genis (8), Roger (3), Sergi (1), Adrià (1), Maño, Isma, Juan Pedro.

Mal partit del Vilanova, que quan juga a fora, mostra una cara força diferent de la que ensenya quan juga de local. Dues victòries (a casa) i dues derrotes (fora) es el balanç del Cusal en aquesta fase de permanència a segona, i segueix sense desempallegar-se de les darrers posicions del grup.

El partit de dissabte, era de nou una bona ocasió per a fer un salt endavant den la classificació, amb l’enfrontament amb un rival directe, situat només dos punts per damunt, per els vilanovins no van tenir un bon dia, i es van mostrar molt fluixos en defensa (igual que la primera part del partit anterior) i excessivament individualistes en atac on tothom intentava fer la guerra pel seu compte.

Possiblement va ser un dels pitjors  partits de la temporada, on els del Garraf no van poder donar en cap moment la sensació de ser un equip.

La igualtat només va durar els primers 5 minuts del partit , amb un 2-3 favorable als grocs, diferencia que els jugadors  locals van esborrar  amb contundència i amb un parcial de 4-0  que deixava  en el marcador un clar 6-3.   A partir d’aquí, qualsevol intent dels vilanovins  d’apropar-se  era contrarestat pel Sant Llorenç per arribar al descans amb un resultat encara esperançador.

A la segona part, una petita reacció visitant al inici del parcial que posava el 16-14 en el marcador, però que es va transformar en un miratge al tornar a rebre un 6-2 en 10 minuts (22-16). A partir d'aquí el partit ja va tenir més història  amb uns darrers minuts per oblidar o per treure'n conclusions necessàries si es vol afrontar els propers partits amb garanties.

La propera setmana, descans per les vacances de Setmana Santa, i l’altre partit davant l’Handbol Manyanet, penúltim classificat, amb la obligació ineludible de guanyar.