Un Alcarràs pletòric aixafa un Vilanova desconegut

C.E.Vilanova-Cusal A 17 – CH Alcarràs 31
11-14 A la primera part

CEVG., Martí (1), Joaquin, Quique (4), Sergi M.(1), Francesc (1), Cuti, Adrian (1), Hèctor, Maño, Javi (2), Jonathan(1), Ivan (2), Sergi P. (1) i Pepe (3) .

L’Handbol Alcarràs va passar per la pista del Poliesportiu del Garraf sense donar cap opció al Vilanova Cusal. Amb un joc directe i sense concessions els lleidatans, molt més posats en el partit i molt més conscients del que es jugaven, van jugar un partit més intens i més resolutiu de cara a la porteria rival.

El Vilanova, que va rebre un parcial de 0-3 en els primers cinc minuts del partit, va intentar a la primera part no anar-se’n del partit, i malgrat les excessives pèrdues de pilota i els ràpids i efectius contraatacs dels visitants, van   mantenir un resultat encara amb possibilitats al arribar al descans.

A la segona part, el Cusal no va poder millorar el seu joc, i va continuar donant facilitats en defensa, perdent pilotes clares i per si faltava poc, fallant els dos penals assenyalats. Per la seva banda, els lleidatans no van afluixar, i de nou amb ràpids contraatacs i amb contundents entrades, van ampliar progressivament la distància en el marcador fins al resultat final.

El Vilanova que va jugar amb molts jugadors del B , que repetien partit,  només va apuntar 6 gols en els segons trenta minuts del matx, mentre els rivals n’anotaven 17.

El proper partit, els grocs visitaran  la pista del cuer, el Sant Joan Despí B, amb la obligació ineludible de guanyar.