El Vilanova perd el tren de la permanència a Sant Joan Despí

CH Sant Joan Despí B 30 -  C.E.Vilanova-Cusal A 21
13-9 a la primera part

CEVG., Martí, Joaquin, Quique , Sergi M., Cuti, Adrian , Maño,  Jonathan, Ivan, Sergi P. Juan P. Roger i Pepe .

A falta de dos partits per acabar la fase de permanència a segona catalana, el Vilanova Cusal, va fer un pas enrere en el seu objectiu, i va dinamitar pràcticament totes les seves esperances de mantenir la categoria un any més.

Davant del cuer del grup, i per tant un rival molt assequible, els grocs van fer un dels pitjor partits de la temporada i en cap moment van donar la sensació de poder amb el rival i amb el partit. Els locals, sense fer res de l’altra mon, es van saber aprofitar del mal de moment dels del Garraf, i de la barreja entre nervis i tensió per l’obligació de guanyar, i de manca de confiança i ambició per lluitar per la permanència.

Els vilanovins nomès van ser a la pista els primers 10 minuts del partit, on arribaven amb un 2-4 favorable en el marcador. A partir d’aquí un parcial de 4-0 dels locals posava el 6-4 en el marcador, i així començava la davallada fins al resultat i la derrota finals.

El Vilanova va tenir a la primera part algunes oportunitats, però va fallar varis atacs consecutius, la qual cosa sumada a una incapacitat per tancar la defensa va conduir l’equip al desencís definitiu.

El proper partit enfrontarà el Vilanova amb el Sant Llorenç-Sant Feliu, al pavelló del Garraf i la setmana següent visitarà la pista del Handbol Club Manyanet. Desprès serà el moment de fer una reflexió en profunditat  sobre la temporada, l’actuació dels equips i la situació de l’handbol a Vilanova.