diumenge, de maig 20, 2012

Suspès el partit contra l’handbol Manyanet


Degut a problemes en la coordinació dels horaris de la instal·lació on s’havia de jugar el darrer partit de la fase de permanència a segona catalana entre l’Handbol Manyanet i el Vilanova Cusal, aquest no es va poder jugar.

La causa de la suspensió va ser la descoordinació en la programació de l’hora del partit. A l’hora prevista del matx, hi havia un partit de futbol sala i l’handbol estava programat a les 20:30 segons el responsable de la instal·lació, mentre que els àrbitres i els equips tenien el partit previst  a les 18:30.

El Vilanova Cusal no va creure oportú esperar-se les dues hores que faltaven per poder jugar i el àrbitres van tancar l’acta quan passava gairebé una hora de la hora prevista i al futbol sala li quedava encara més de mitja hora per acabar.

Ara caldrà veure que hi diu la federació ja que caldrà estar atents per si la FCH demana més informació o treu algun veredicte directament, ja que donada la prevista reestructuració de categories, la decisió final  pot tenir  implicacions en el descens a tercera preferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada