dilluns, de maig 14, 2012

El Vilanova millora però perd a casa


C.E.Vilanova-Cusal A 23– CH Sant Llorenç-Sant Feliu 32
12-16 a la primera part

 CEVG., Martí, Pepe (2), Kike, Javi (7), Maño, Roger (6), Adrià (1), Héctor, Sergi Porras (1), Franc (1), Jonathan (4) i Isma (1).

Una setmana més un Vilanova amb nombroses baixes, no va poder acabar el seu partit amb victòria i sumà una nova derrota en el penúltim partit de la lliga catalana, en la fase de permanència a segona.

El Vilanova va fer tot el que estava a les seves possibilitats, però les baixes de jugadors importants a la primera línea van impedir un dissabte més poder competir amb garanties davant un equip que  va semblar molt millor que al partit de la primera volta.

El Vilanova va mostrar una millor cara que la setmana passada i va donar la sensació de lluitar fins el final i de intentar, al menys,  fer el joc que li convenia.

Tot i aixó, malgrat  el bon joc col·lectiu en atac, cada errada local servia per que els del Baix Llobregat  anessin agafant avantatge, que es feia impossible de recuperar per part del Cusal. Els locals , molt fluixos en defensa, principalment per manca de pes i de contundència, tot i provar vàries alternatives (5:1 i 4:2) no van poder aturar l’atac visitant.

 La propera setmana darrer partit d’aquesta fase i darrer partit de lliga pel Vilanova Cusal, a la pista del Handbol Club Manyanet. Acabada la lliga, caldrà analitzar i valorar la  temporada, l’actuació dels equips i la situació de l’handbol a Vilanova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada