El Vilanova s’emporta un valuós punt de la pista del Calella

CH Calella 24 - C.E.Vilanova-Cusal A 24
10-13 A la primera part

CEVG., Martí i Joaquin, Julio (9), Javi (2), Kuti (1), Franc (3), Jonatan (4), Maño (1), Juan Pedro (1), Ivan (3), Sergi Porras, Sergi Martínez, Héctor.

Bon partit del Vilanova a la difícil pista del Calella, malgrat acudir al Maresme, amb  mancances a la primera línia, amb la participació  només del Julio de l’A i la col·laboració del Maño, l’Ivan i el Javi Guerra del B.  Bon partit, que va estar a punt d’aconseguir el seu fruit amb la victòria final, però que la fatiga física i mental dels darrers minuts va impedir i va possibilitar la remuntada dels locals fins a l’empat final.

Els vilanovins van intentar fer un joc ràpid i aguantar forts en defensa i això va permetre veure una primera part  força igualada amb un bon treball defensiu i a la porteria, que posava al Cusal 3 gols per damunt al primer quart d’hora de partit (5 a 8). Desprès que els locals remuntessin per primer cop i assolissin l’empat  a 9 gols, els del Garraf van tornar a mostra la seva millor cara i amb uns molt bons darrers cinc minuts de la primera part (parcial de 1-4), arribaven  al descans amb 3 gols d’avantatge (10-13).

A  la segona part una sortida brillant dels grocs els va  posar 6 per damunt (10-16) en només 3 minuts, situació que van poder mantenir fins el minut 12 de partit (13 – 20).

Els darrers minuts del matx però,  van ser molt complicats, el cansament va fer que la defensa comencés a fallar i que els rivals aprofitessin per a marcar 8 gols en vuit atacs seguits en només 8 minuts (22-23). La situació es va agreujar amb la lesió del Julio que és va fer mal a la cuixa per un cop i pràcticament no va poder jugar els darrers minuts. Tot plegat  va fer que en els darrers 10 minuts l’Esportiu només sumés  un gol, i que malgrat l’esgotament , la gran actuació de la porteria i la lluita en defensa de l’equip va permetre salvar un punt que pot ser molt valuós de cara a la permanència.

El proper partit, una nova final, a casa davant el  CH Alcarràs.