dimecres, d’octubre 26, 2011

Victòria de tràmit davant el cuer de la lliga

Segona catalana grup A – primera fase –
C.E.Vilanova-Cusal A 30– C.H.Martorell 22

CEVG. Marti, Edu, Julio(8), Quique(2), Roger(2), Sergi M.(2), Adrian (1), Jonathan(3),Genis(8), Aitor(1), Juan P.(1) , Pepe (1), i Izan (1).

Partit sense història el del dissabte al Pavelló del Garraf, on un Vilanova superior va resoldre sense problemes el seu enfrontament amb el Martorell, el cuer momentani de la classificació del grup A de segona catalana. Amb un avantatge còmode d’entre 6 i 8 gols durant tot el partit, el Cusal va administrar les seves forces , i fins i tot potser es va encomanar del baix nivell del rival, i no va manifestar tot el seu potencial.



Amb aquest resultat el Vilanova es manté a la meitat de la taula amb dues victòries i dues derrotes, i sembla estar en el bon camí per a complir l’objectiu de la temporada, que amb l’equip renovat i molt jove hauria de ser el mantenir la categoria sense patiments.

A destacar el duel de golejadors entre Julio i Genis amb 8 dianes cadascú.

El proper dissabte un nou desplaçament, en aquesta ocasió al Vallès per a jugar contra l’Handbol La Roca, un equip sempre molt perillós, encara que desprès de 4 partits de lliga estigui un punt per sota els vilanovins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada