IMPORTANT I TREBALLADA PRIMERA VICTORIA DEL CUSAL A CASA

C.E.Vilanova-Cusal A 30 – C.H.Montgrí 29
16-16 a la mitja part

CEVG. Marti, Edu, Julio (5), Quique (7), Roger (2), Sergi M. (1), Francesc (2), Adrian(1) ,  Jhonny(5), Pepe (3),Ivan, Juan P. Teo (1) i Lizan (3).

Gran partit del Vilanova, en el primer enfrontament a casa, davant d’un rival dels a priori poderosos de la categoria, i davant del que els grocs van haver de treballar i lluitar de valent per deixar els dos punts el Garraf.

El partit, va ser molt intents , i molt igualat, amb fases de joc ràpid i contraatacs alterns, que impedien que cap dels dos equips se’n anés en el marcador. Una primera part igualada, on els visitants van tenir la seva oportunitat de trencar el partit entre els minuts 15 i 20, agafant una avantatge de 3 gols, i on el Vilanova, lluitador i seriós en defensa, va poder contrarestar i arribar a pocs segons del descans guanyant de un, diferencia  però que els gironins van eixugar en el darrer segon i anar al descans amb l’empat a 16.

A la segona part, malgrat la igualtat en el joc i en el resultat, els vilanovins van sortir a guanyar el partit, i possiblement van creure més en la victòria que els visitants, i amb atacs millor trenats i amb coratge a la pista, van encarar els darrers minuts, amb un marcador a favor, de 4 gols (29-25). No es van rendir els del Montgrí, i amb un darrer esforç van aconseguir remuntar aquesta diferencia fins a situar-la en un perillós 29-28. Els nervis es van apoderar llavors,  dels dos equips, i per uns moments va planejar pel pavelló qualsevol possible desenllaç. Els gironins però no van poder mantenir-se freds dins del partit, i en els darrers minuts van emportar-se dues exclusions per targeta vermella, entre elles la del porter, que van decantar el partit definitivament cap al costat groc.

El Vilanova, malgrat la manca encara de cohesió entre totes les seves línies, i amb un equip molt jove i renovat, va demostrar la seva capacitat de lluita, i deixar entreveure, que va per bon camí, i que es només qüestió de temps i de madurar, el tornar a disposar d’un equip competitiu per a tornar a la primera divisió.

La propera setmana, nou enfrontament amb un equip gironí, en aquest cas amb el desplaçament a la pista de l’Handbol Garbi.