diumenge, d’octubre 16, 2011

Derrota sense excuses dels vilanovins a Palafrugell

C.H. Garbí 34 - C.E.Vilanova-Cusal A 23
CEVG. Marti, Edu, Julio(3), Quique(2), Roger(2), Sergi M., Francesc, Adrian,  Jonathan(5), Genis(8), Aitor (1)Juan P. Cuti i Izan (1) .
                                                                         foto: Carla Fernandez

No va poder el Vilanova, reafirmar la seva millora de la darrera setmana, i va tornar de Girona, amb una derrota davant d’un equip amb molta experiència i ofici com es el Garbí.

Un Vilanova Cusal que malgrat tenir uns bons moments de joc, especialment en els inicis del partit i després a l’inici de la segona part, on els grocs val assolir reduir l’avantatge dels locals fins a 2 gols, va patir de masses alts i baixos, amb un joc massa irregular, alternant bons moments de joc amb d’altres minuts més fluixos.

Tampoc va ajudar a consolidar un equip jove com el que presenta el Vilanova aquest any, i encara per consolidar, una discutible actuació arbitral que va afusellar els visitants a exclusions, entre 12 i 14, amb una incomprensible vermella al Genis.

El Vilanova Cusal, es encara un equip en construcció, que després de baixar de primera al darrer any i veure la marxa d’alguns dels seus jugadors més emblemàtics, encara està creixent, i  amb el que caldrà tenir la peciencia necessària per veure el seu progrés i evolució.

La propera setmana, el Vilanova rep al CH Martorell, darrer classificat de la categoria, ara si amb la obligació de guanyar i seguir prosperant en la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada