dissabte, d’octubre 06, 2012

Exit vilanoví en el debut de l’equip infantil femení

CE Vilanova 16 – IES Segur de calafell 9
5-7 a la primera part

Desprès de molts anys sense presencia d’equips femenins d’handbol a la ciutat, per fi dissabte va debutar l’equip infantil de l’esportiu. I ho va fer amb una victòria merescuda en un partit amistós davant l’equip del IES Segur de Calafell.

Desprès de que les noies que volien fer handbol estiguessin integrades en equips mixtes, per fi l’esforç que està fent el CEVG ha començat a donar el seu fruit, i ha donat un pas important endavant al possibilitar que la propera temporada arranqui amb ja un primer equip femení en competició. Proposta que caldrà anar seguit i impulsant fins a consolidar i evolucionar tota una línea d’handbol femení a Vilanova en totes les categories.

Pel que fa al partit, malgrat acabar la primera part amb 5-7 favorable a les jugadores visitants, a la segona part les vilanovines van poder remuntar amb un potent joc de contraatac i una ferma defensa, que les va permetre donar el tom al marcador i acabar guanyat clarament per 16 a 9.