diumenge, d’octubre 07, 2012

Primera victòria del CEVG Hipersimply!

CEVG Hipersimply 21 - 20 Franqueses

El Sènior del Hipersimply CEVG va disputar aquest passat dissabte un partit amb l'equip ple de baixes, davant d'una AEH les Franqueses que és un dels equips forts de la categoria.
El partit va començar amb un marcador on s'alternaven els gols de cada equip fins que en els cinc últims minuts d'aquesta segona part ia partir del 10 a 10, l'equip visitant va començar a separar-se en el marcador fins arribar al final de la primera part amb un 11 a 14 en l'electrònic.
Tot i el resultat, la sensació era que "els grogs" estaven jugant al límit de la seva efectivitat, amb un Martí superb a la porteria, amb Roger de màxim golejador i amb una forta defensa que resistia els atacs d'un rival que inicialment es presumia superior.
Juanjo i Javi van administrar els escassos canvis que disposaven i poc a poc el Hipersimply CEVG va anar recuperant terreny fins arribar als dos últims minuts amb un gol d'avantatge, 21-20. Els dos minuts finals van ser d'infart, acabant l'últim minut amb atac dels vilanovins i advertint joc passiu la col · legiada, tot i així els locals van saber mantenir la pilota en el seu poder i van acabar triomfant, amb una grada que va explotar d'alegria en sonar el xiulet final.
Un bon partit del Hipersimply CEVG que va demostrar un gran coratge i capacitat de sofriment durant els seixanta minuts del partit. Els barcelonins de l'AE Aula esperen diumenge al Hipersimply CEVG.