diumenge, d’octubre 14, 2012

Victòria a domicili de l'Hypersimply CEVG

L'AE Aula 22 - 25 CEVG Hipersimply

Aquest passat dissabte el sènior del Hipersimply CEVG va aconseguir la seva segona victòria consecutiva i primera a domicili. Va vèncer a l'AE Aula de Barcelona per 22 a 25.
Per segon partit consecutiu el Hipersimply CEVG va saltar a la pista amb un equip ple de baixes per lesions i per segon partit consecutiu vèncer jugant amb una intensitat i concentració que els va permetre controlar el partit des del principi a la fi.
Martí a la porteria va tornar a donar un recital de parades per desesperació dels barcelonins que veien com els seus xuts a porta eren rebutjats per un Martí que porta un principi de temporada excelente. En l'atac el braç de Roger Salvador va tornar a ser infal·lible i es convertir en el màxim golejador. A causa de les baixes en la primera línia, prenc la responsabilitat del gol José Roldán, que va realitzar un partit molt complet, fort en defensa i aconseguint cinc gols, demostrant un cop més la seva experiència i bon fer en el terreny de joc.
La resta de l'equip va mantenir una forta defensa, amb agressivitat i col · locació. En atac la circulació de pilota i els contraatacs van ser les millors armes davant un AE Aula que només gènere pressió en la represa de la segona part en què van arribar a empatar a 14 gols, després d'anar-se'n al descans amb un 11 a 14 en contra.
Javi Guerra, va gestionar els tres canvis que tenia a la banqueta amb intel·ligència, donant descans en els últims deu minuts a Martí, ocupant el seu lloc a la porteria Arnau, que encara tocat per una recent lesió va tornar a demostrar que els de Vilanova tenen una de les millors porteries de la categoria.
Quatre punts de sis possibles i de moment un gran treball en els partits disputats i bones sensacions per les pròximes jornadas.Este dissabte a les 20:30 al Pavelló del Garraf es disputarà la quarta jornada, el Hipersimply CEVG rep el OAR Gràcia de Sabadell .