diumenge, de desembre 02, 2012

Derrota en el derbi comarcal!

Club Handbol Ribes 20 - 19 CEVG Hipersimply

CH RIBES 20 - HIPERSIMPLY CEVG 19

Emocionant partit disputat a Ribes per els dos equips infantils femenins d'handbol de la comarca del Garraf.

Les noies de l'Hipersimply han iniciat el partit amb molt bon ritme, que han sapigut mantenir durant els primers 25 minuts de partit,igualant el marcador a 11 al Poliesportiu de Ribes,amb grans gols de les jugadores més veteranes de l'equip i on també s'ha pogut viure l'evolució de les noves incorporacions a l'infantil femení d'handbol del Hipersimply CEVG.

Al tornar del descans, ha baixat l'intensitat del partit , i les jugadores vilanovines han arribat a distanciar-se en el marcador de 3 punts ,però han sapigut reaccionar amb grans jugades i han estat a punt de poder empatar el derbi comarcal  d'handbol femenì, que al final. s'ha decantat per l'equip local de Ribes, amb un final de 20-19.

En aquest partit les noies de l'Hipersimply han demostrat el gran aprenentage que han fet des de els  seus inicis, com a grup ,quan al mes de Maig les jugadores que provenen de diferents centres de Vilanova i la Geltrú,es vam anar incorporant al CEVG,i aixi sumant-se a   les quatre jugadores , que aleshores, jugaven al   quip infantil mixte, a més a més de  les noves incorporacions des de principi de aquesta  temporada , han sapigut formar un equip molt unit.

El proper partit no es disputarà fins al 15 de Desembre , on les jugadores del Garrat , viatjarant cap a Vilanova del Camí (Anoia) ,per enfrotar-se al Pla Moreres B,en el partit de tornada de la primera fase de la competició.