diumenge, de desembre 02, 2012

Una victoria més per el Senior Hipersimply!

H. La Garriga 23 - 26 CEVG Hipersimply

H. La Garriga Diselmàtic 23  -  C. E. Vilanova i la Geltrú Hipersimply 26    (Descans 10 -13)

Victoria molt important a domicili de l'Hipersimply, a la dificil pista de La Garriga en un partit molt disputat i que no es va decidir fins els minuts finals, on el Vilanova va tornar a oferir un bon joc, tant en atac com en defensa durant gran part del partit.

El partit va començar be per als visitants, fluidessa en atac, arribant als sis metres contraris amb prou solvencia i bona defensa, que no deixava maniobrar facilment als jugadors locals. Els vilanovins, van agafar rendes de dos gols, i bona part del primer temps, van anar jugant amb aquesta diferència, però sense poder marxar en el marcador per la falta d'encert de cara a porteria, fet que van aprofitar els locals per empatar el partit a falta de dos minuts per la finalització del periode. Aquest empat va esperonar als vilanovins, van apretar en defensa i van recuperar tres pilotes, que van convertir en gol amb ràpids coontracops, arribant al descans amb el resultat de 10 a 13.

La segona part, va començar amb posesió visitant que en un bon i treballat atac, van posar quatre gols de diferència al marcador, i amb aquesta diferència, entre tres i quatre gols van anar jugant i contolant el partit fins mitjans del segon periode, on dues exclusions, més que dubtoses, practicament consecutives al mateix jugador vilanoví i un dels pilars de la defensa, van fer que els locals aconseguissin donar la volta al marcador, posant el lluminós en 20 a 21 a falta de 8 minuts. Però els jugadors de l'Hipersimply, no estaven disposats a deixar escapar els dos punts, van apretar encara més en defensa, la portería va col.laborar amb diverses accions de merit i ràpidament, van assolir dos gols de renda que ja no deixarien marxar fins el final, assolint el 23 a 26 definitiu.

El pròxim cap de setmana jugarà el Hipersimply CEVG en el Pavellò Del Garraf amb el primer classificat el A.E. Xarxa.