dimarts, de novembre 27, 2012

Derrota ajustada del senior!

CEVG Hipersimply 27 - 30 CH Pardinyes LLeida

HIPERSIMPLY CEVG 27 - C.H. PARDINYES LLEIDA B 30.  (14 -15 1a part).

Interesant i entretingut partit el que es va viure al pabelló del Garraf, on l'equip local va perdre el primer partit a casa de la temporada, davant d'un dels equips més forts del grup, tot i que els vilanovins van tenir opcions fins al final d'endur-se quelcom més.

Tot el partit va ser molt intens i lluitat, com ho demostra el resultat a al primera part, amb nomès un gol de diferència al marcador, on cap equip va poder ser superior a l'altre, amb bones defenses i bons atacs per part del dos equips, que van oferir el millor partit que s'ha vist enguany al pabelló del Garraf. Cap del dos equips va poder agafar rendes definitives al marcador, doncs, cada vegada que un equip ho intentava, l'altre equip reaccionava de forma inmediata i amb bon joc, arribant al descans, amb el marcador del 14 a 15 per als visitants.

La segona part va ser un calc de la primera, forta lluita, intensitat, bon lloc, per part dels dos equips i tot apuntava a un altre final d'infart on qui tinguès més encert ds'enduría els punts, però, una serie de decisions arbitrals que el locals van discutir, van porvocar fins a quatre excluisions dels locals en els últims 10 minuts per protestar, quedant-se a la pista fins amb tres jugadors menys que els visitatns, fet que els lleidatans van aporofitar per posar el marcador al seu favor, tot i la lluita dels locals fins l'últim sospir.

El próximo sabado a las 20 horas el Hipersimply CEVG disputará su proximo encuentro en casa del Handbol La Garriga , quinto clasificado.