dilluns, de novembre 26, 2012

Retrobament amb la victòria!

CEVG Hipersimply 12 - 7 Pere Vives

Retroben la victòria les noies de l'Hiper Simply!

Les noies de l'Hipersimply CEVG de l'infantil femení s'han tornat a retrobar a una còmoda victòria davant les noies de l'Ins Pere Vives d'Igualada.
A la primera part, ha costat d'obrir-se el marcador , amb un Pere Vives molt decidit amb no deixar escapar el partit. Però, davant s'han trobat al equip dirigit per Julio, també disposat a defensar el seu bon començament a l'inici de la temporada.,arribant a la meitat del partit amb una diferència de 5 gols,7 a 2.

A la segona part, les noies de Vilanova  ,molt mès relaxades ,han sapigut mantenir els 5 gols del parcial ,i així , aconseguir un nou triomf amb un 12 a 7.

La setmana vinent , tindrem el primer derbi a l'infantil femení d'handbol de la comarca del Garraf.Les vilanovines s'enfrontaran a Sant Pere de Ribes.