diumenge, de novembre 18, 2012

El Infantil Femenino reacciona tarde!

Sant Boi 17 - 14 CEVG Hipersimply

L'infantil femení de l'Hiper Simply cau derrotat a Sant Boi , davant del segon de la competició l'EH Cooperativa B. Una primera part jugada amb molt poca intesitat per part de les vilanovines i salvada per la portera, Francesca, s'ha arribat a la meitat del partit amb un 9-5.

La segona part ha començat molt malament per les noies de l'Hipersimply CEVG arribant a tenir una diferència en el marcador del Poliesportiu Pau Gasol de 7 punts.

A falta de 10 minuts per el final del partit ha estat ,quan les noies de l'Hipersimply CEVG han començat ha ficar-se dintre del partit escurçant el marcador i aconsegueixen reduir el resultat en un 17-14 al final.

La setmana vinent tornem a  jugar a casa, contra el Pere Vives d'Igualada al Pavelló
de les Casernes a las 9 hores, on esperem jugar un partit millor.