Derrota contra el segon classificat!

CEVG Hipersimply 20 - 28 AEH Les Franqueses

>
AEH LES FRANQUESES  28  -  CEVG HIPERSIMPLY   20    (15 - 14 al descans)

Una altra derrota de l'Hipersimply davant el segón classificat del grup, en un partit marcat novament per les baixes dels vilanovins que van fer un bon partit fins que la benzina se'ls va esgotar.

L'equip va sortir ben plantat a la pista, concentrat i dispossat a plantar cara a un rival teóricament molt superior, però que en cap moment va saber superar amb claretat als grocs, que amb una bona defensa, sortint a la contra i buscan bones situacions de llançament, van anar manant en el marcador gairebè tota la primera part, fins que en els últims minuts del periode el locals, van aconsseguir estart més encertats i posar-se per devant, anant al descans amb el resultat de 15 a 14.

La segona part, va començar com la primera, intensa i sense que cap dels dos equips fos capaç d'agafar rendes definitives al marcador, les defenses s'inposaven als atacs i els porters feien la feina sota pals, fins que cap la meitat del periode, un parell d'errades dels vilanovins, van propiciar ràpids contraatacs dels vallencs i van posar les primeres diferencies clares, i va ser aquí, on els grocs van notar el gran esforç que havíen realitzat i les forces van fallar. Els locals, amb un parcial de 5 a 0, van sentenciar un partit en que el resultat no reflexa el que es veure a la pista.

Proxim partit contra el CH Aula de Barcelona, el diumenge dia 3 a les 12:45 en el Pavellò del Garraf.