divendres, de gener 25, 2013

Empat en el últim partit de l'any!

CEVG Hipersimply 20 - 20 CE Molins de Rei

Ûltim partit per a  les noies de l'Hipersimply  al Pavellò de les Casernes  enguany, davant del CE Molins de Rei.
El partit  ha tingut dues parts molt diferents,però ,les dues han acabat amb els mateixos gols per  els dos equips,10.

A la primera part, el Molins ha estat més encertat en el seu joc i les jugadores locals,han sapigut defensar-lo molt bé fins arribar al descans dels 25 minuts amb un marcador de 10 -10.

Al segon temps les del CEVG,han aparegut a la pista amb més força ,dominant  gran part de la segona part. Les jugadores del Molins als ùltims minuts amb un canvi de joc ,han vist més de a prop la porteria i han aconseguit emportar-se un valuós empat de les noies entrenades per en Julio Cruz. El resultat final ha estat de 20-20,al darrer minut jugat al Pavelló de les Casernes de Vilanova i la Geltrú,a la primera temporada d'aquest equip estrenat al 2012.

Ara les jugadores de l'Hiper Simply-CEVG , poden gaudir de unes merescudes vacances per Nadal, i  al 2013, començaran tornant a jugar el dia 12 de Gener en la segona volta de la 1a fase ,  contra l'Infantil femení B  de la Coope de Sant Boi, partit que es podrà veure al Pavellò de les Casernes a les 9 hores del matí.