diumenge, de gener 27, 2013

L'infantil femení de l'Hipersimply CEVG perd d'un gol a Igualada

Pere Vives 15 - 14 CEVG Hipersimply

L'equip infantil femení de l'Hiper Simply a tornat a perdre davant les noies del Pere Vives,en el seu desplaçament a la capital de l'Anoia. Les del Garraf,han dominat tota la primera part amb un canvi de posicions de tot l'equip i on s'ha pogut disfrutar de gols tant per part de les veteranes de l'infantil femení com per part de les més petites,
Molt bé defensat per els extrems i amb entrades en atac ,el lloc de les
noies de l'Hiper Simply ha estat impecable,arribant al descans amb un clar 7 a 10.

Més fosca la actuació de les jugadores de l'infantil femení a la segona part, que ha tingut menys oportunitats de gol ,no s'ha sapigut trobar la forma de parar a un Pere Vives, que tenia l'ansia de guanyar el seu primer partit
en aquesta primera fase dels Jocs Escolars del Baix LLobregat,i mica en mica, les d'Igualada han aconseguit fer-se amb el partit que durant una bona estona anava empatat en quan gols,però al final el resultat ha estat de
15 a 14 , un punt per sobre favorable a les locals.

La setmana vinent torna a tenir lloc a Vilanova i la Geltrú, el derbi entre l'Hiper Simply i l' Handbol Ribes IF.Partit que es jugarà a les 9 hores del matí, al Pavelló Vell de Casernes.

Amb aquest partit es tanca la primera fase del Jocs Escolars del Baix LLobregat.