diumenge, de gener 27, 2013

Millora en l'aleví del CEVG!

CEVG Hipersimply 7 - 9 Estseve Barrachina

Partit molt igualat a on el Barrachina va treure mes profit en algunes parts del partit.
   La primera part va ser les mes igualada amb intercanvis de gols per els dos equips i quefinalitzant amb un empat de 8 segons el àrbitre, ja que per nosaltres era de 9 a 7.
   La segona part va ser de clar domini de l’equip visitant, ja que el Vilanova va canviar la totalitat de l’equip i això es va notar amb el resultat, no pas amb el joc perquè tots els integrants van fer un molt bon partit.
   A la tercera part victòria ajustada del Vilanova Hipersymply que aviat va agafar avantatge en el marcador però al final l’encert visitant va posar en perill la victòria en aquesta part que va ser de 11 a 10.
  L’ultima part va ser molt interessant i l’esforç dels nostres jugadors no es va veure compensat en el resultat , però si en el joc , al final victorià visitant en aquesta part de 9n a 6.
  Recalcar que un altre cop la totalitat dels nostres jugadors van ser present en el partit i que es nota la millora constant partit a partit.