diumenge, de gener 27, 2013

L'Infantil Femení d'handbol Hipersimply CEVG comença l'any perdent

CEVG Hipersimply 20 - 23 CH Sant Boi

L'infantil femení del Hipersimply CEVG ha començat l'any perdent un partit que no se l'hi tindria que haver deixat escapar.Les de Sant Boi en inferioritat númerica , es vam fer amb el partit només entrar a la pista.A les de Vilanova els hi va costar molt defensar la primera part, i les noies de la Cooperativa Sant Boi tinguérem més visió a porta , arribant al descans amb un 9 a 14.

Ja a la segona part es va veure un gran canvi en les noies que entrena en Julio Cruz, amb més circulació de pilota i amb més encerts transformats en gol. Tot i  això, no va ser possible remuntar un partit que es va complicar molt en el primer temps i el Cooperativa Sant Boi  va guanyar a les de l'Hipersimply CEVG amb  un 20 a 23 en contra.

La setmana vinent les vilanovines aniran a Igualada per disputar ja el penúltim partit de la primera fase dels Jocs Escolars del Baix LLobregat, enfrontat-se amb el cuer del la classificació l'Institut Pere Vives.Esperen tenir una millor actuació en aquest partit.